Měkký materiál


Jako malá holka a také jako dospívající jsem moc ráda pracovala s různým materiálem. Moc mě bavilo šít a vyšívat. A proto jsem byla ráda, že jsem si také našla kamarádku, která měla stejné záliby jako já. Moje kamarádka také ráda šila a vyšívala a měla své plyšové hračky a také panenky, kterým právě vždycky něco vyrobila. A také si vzpomínám, že jako dítě jsem si vždycky vzala různé ponožky. Ustřihla jsem tomu špičku a měla jsem to jako takový balíček pro panenky, že jsem do toho zabalila nějaké malinkaté miminko anebo přívěsek plyšáka. Potom je tedy opravdu kvalitní materiál, který se jmenuje flauš.

Já mám ráda měkké odolné materiály.

Flauš seženete například na webové stránce prima-obchod.cz. Jsou tam různé produkty s látkami. Je tady látka, například jako manšestr nebo riflovina, také šusťákovina a velice oblíbený teplý flauš. Flauš je velice oblíbený, a to hlavně u malých dětí, protože flauš je takový heboučký a velice hodně hřeje. Není to žádný přírodní materiál, je to umělý materiál, ale řeknu vám, že kvalitou se vyrovná opravdu téměř málo čemu. Já jsem si flauš také velice oblíbila a myslím si, že je mnoho lidí, kteří flauš využívají také často, a to hlavně v zimě anebo při chladném počasí. Třeba když fouká vítr.

Není nad příjemný materiál.

Samozřejmě, že třeba flaušové bundy nenoste, když hodně prší. To rychle promokne a nasákne to vodu. Já flauš používám hlavně jako podšívku, protože to je velice příjemné. A moje kamarádka právě je šikovná švadlena a udělala mi takovou jarní a podzimní bundu, kde podšívka je flauš navrchu je to materiál takový nepromokavý, skoro to vypadá jako pěkná http://www.kovarnapekna.com/ moderní pláštěnka. Má to na sobě krásné červené květy. Myslím si, že je hodně lidí, kteří dávají přednost flauši před nějakým studeným materiálem, i když v poslední době jsou moderní takové ty studené umělé materiály, ale ty nemám ráda, raději dávám přednost bavlně nebo kašmíru a flauši.

You may also like...